Arbetsområden

Kontakta oss för frågor och offert. Om ni söker kompetenser utöver vad vi nämner här, hör av er, vi är alltid sugna på en utmaning! Kan vi inte möta era behov tipsar vi er såklart vidare till kunniga kollegor i branschen.

 Webbproduktion

Front- och backend utveckling med huvudsyfte att skapa en upplevelse av en webbplats eller applikation som verkar läsa användarens tankar. Seamless, lätt att använda och med modern och hållbar design. 

Webbshop

Vi bygger från grunden eller förbättrar existerande webbplats, alltid med kundens bästa i fokus och med mål att skapa en fantastisk shoppingmiljö.

Blogg

En blogg kan vara vad som helst, personlig, utsvävande, poetisk, politisk, oavsett så ska innehållet föra talan. Vi bygger en miljö där innehållsförfattaren ges en stark röst som bärs fram av ett format som ger bästa möjliga upplevelse för läsaren.

Webbplats

Idag är en webbplats ett måste för att nå ut till såväl existerande som nya kunder. Vi bygger tillsammans med kunden, en webbplats att återvända till, igen och igen.

Textproduktion

Copy anpassat till önskat format och plattform med rätt tonalitet för just Er målgrupp. 

Copy till webb

Verksamhetsbeskrivningar, artiklar, informativa notiser, produktinformation, allt med rätt struktur för att nå fram den digitala vägen.

Tryckta texter

Lokaltidning eller flygblad? Vi skriver alla typer av texter, de kan vara informativa, säljande, inspirerande, alltid baserat på kundens syfte och målgrupp.

Bild på Kajsa och Karl-Axel, grundarna till företaget

Kajsa

är född 1995 och är utbildad webbredaktör på Högskolan i Borås. Kajsas drivkraft är den ständiga strävan efter perfekt formulerad text och för ögat och handen tillfredställande design.
Arbetsområden: Copy, Webbdesign (front end), Bildbearbetning och Layout

Kontakt: kajsa@zanderpersson.se | 072-2010647

Karl-Axel

är född 1992 och har i sitt bagage studier i informationsteknik vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Vid sidan av företaget arbetar Karl-Axel deltid som lärare i datakunskap- och designämnen på Viskastrandsgymnasiet i Borås.
Arbetsområden: Webbdesign (front- och back end), Webbserverprogrammering, IT-support & helhetslösningar

Kontakt: karl-axel@zanderpersson.se | 076-8720670