Arbetsområden

Kontakta oss för frågor och offert. Om ni söker kompetenser utöver vad vi nämner här, hör av er, vi är alltid sugna på en utmaning! Kan vi inte möta era behov tipsar vi er såklart vidare till kunniga kollegor i branschen.

 Webbproduktion

Front- och backend utveckling med huvudsyfte att skapa en upplevelse av en webbplats eller applikation som verkar läsa användarens tankar. Seamless, lätt att använda och med modern och hållbar design. 

Webbshop

Vi bygger från grunden eller förbättrar existerande webbplats, alltid med kundens bästa i fokus och med mål att skapa en fantastisk shoppingmiljö.

Blogg

En blogg kan vara vad som helst, personlig, utsvävande, poetisk, politisk, oavsett så ska innehållet föra talan. Vi bygger en miljö där innehållsförfattaren ges en stark röst som bärs fram av ett format som ger bästa möjliga upplevelse för läsaren.

Webbplats

Idag är en webbplats ett måste för att nå ut till såväl existerande som nya kunder. Vi bygger tillsammans med kunden, en webbplats att återvända till, igen och igen.

Textproduktion

Copy anpassat till önskat format och plattform med rätt tonalitet för just Er målgrupp. 

Copy till webb

Verksamhetsbeskrivningar, artiklar, informativa notiser, produktinformation, allt med rätt struktur för att nå fram den digitala vägen.

Tryckta texter

Lokaltidning eller flygblad? Vi skriver alla typer av texter, de kan vara informativa, säljande, inspirerande, alltid baserat på kundens syfte och målgrupp.